betingelser/område/prisliste

Faste aftaler.

Når jeg er færdig med mit arbejde på din hest, får du en ny tid til næste besøg.


Det betyder at du altid ved hvornår jeg kommer igen. Det gør det hele meget lettere og derved er din hest altid korrekt på benene. Jeg giver dig et aftalekort, med tid og dato på.

Brækket nakke:

2010 brækkede jeg nakken ved en ulykke under skoning af en hest.


Det var tæt på at koste mig livet.

Efter en meget fatal ulykke hvor hesten rejste sig på bagbenene og faldt bagover, og ramte mig i nakken.

Jeg skor ikke din hest såfremt, det jeg har skrevet herunder denne tekstboksen ikke er opflyldt.

Dette er betingelserne som du skal indorden dig efter, hvis jeg skal sko din hest.

Jeg har på grund af ulykken midstet en del af min førlighed. Ulykken var nær ved at koste mig livet. Billedet her til højre viser, hvordan jeg er skruet og lappet sammen i nakken på bedste vis. Det betyder at jeg idag ikke kan dreje hovedet særlig meget til siderne, så det er ikke fordi jeg ikke gider, at kigge på jer når vi snakker sammen: Jeg er simpelthen ikke i stand til det.


På baggrund af nedstående betingelser, beder jeg jer venligst at respektere, hvis jeg siger fra overfor en opgave, såfremt disse kreterier ikke er overholdt.  

Kniber det med lys og plads ect. betyder det ikke at jeg ikke kan hjælpe dig, men så må det foregå et mere sikkert sted.

Betingelserne der skal overholdes, hvis jeg skal sko din hest: 

- Sørg altid for, at hesten er inde den dag vi har en aftale. 

- Hvis den er den "ensomme" type, skal den gerne have selskab så den ikke er urolig.    

- Hesten skal være ren og tør. Hvis din hest er våd bliver den ikke skoet på dagen. 

- Der skal være lys nok til at se, det er præcisionsarbejde jeg laver.

- Der skal være så plant gulv, som muligt.

- Jeg står ikke udenfor.

- Du skal fortælle mig hvis din hest, kan være urolig. Eller har andre unoder.

- Træk skal gerne undgåes, for vores begges skyld (mest for min nak, så jeg undgår smerter)

- Såfremt at din hest er for urolig under skoningen og du bare vil have, at jeg skal sko din hest, er der mulighed for at den kan være bedøvet under skoningen (selvfølgelig på egen regning.) 

INGEN løse hunde omkring hesten når der skoes. Hesten er et flugtdyr, og uanset om de kender hinanden eller ej, så kan det være farligt for mig og hesten, da hesten kan blive forskrækket for ting, som foregår omkring den, når der skoes.

- Disse betingelser er ikke kun for sikkerhedens skyld, men lige så meget for, at din hest kan få den bedst mulige oplevelse under skoningn. 

Betaling.

Som hovedregel foregår alt arbejde kontant. Der kan betales med kontanter og Mobilepay. Efter et år som kunde hos os mig, kan du få tilsendt girokort.


Når du har været kunde hos os i 12 måneder, kan du betale via overførselsbilag eller faktura. Du kan stadig betale kontant. Kontant giver vi dig kontantrabat. Du kan se i prislisten hvad du sparer.

Våde heste

Våde, muddrede heste rører jeg ikke!

Det er alt for farligt, både for mig, men også for din hest.


En våd og mudret hest er farlig at stå med. Det betyder at jeg siger nej, hvis der er lavet en tid/aftale og hesten ikke er inde eller ikke er tør. Jeg fakturerer et honorar og kørsel for forgæves besøg.

Værktøj og beskyttelsestøj bliver vådt og ødelagt. Desuden dækker forsikringen ikke, hvis ulykker under disse omstændigheder sker, idet jeg som professionel skal sige fra overfor mulig farer. Under Didde omstændigheder kan der være fare for, at der skæres forkert og at hesten derved bliver skadet. Dette er ikke et ansvar jeg vil påtage mig, derfor: INGEN VÅDE HESTE!