betingelser/område/prisliste

Betaling.

Som hovedregel foregår alt arbejde kontant. Der kan betales med kontanter og Mobilepay.  Efter et år som kunde hos os, kan du få tilsendt girokort.


Når du har været kunde hos os i 12 måneder, kan du betale via overførselsbilag eller faktura. Du kan stadig betale kontant. Kontant giver vi dig kontantrabat. Du kan se i prislisten hvad du sparer.

Faste aftaler.

Når jeg er færdig med mit arbejde på din hest, får du en ny tid til næste besøg.


Det betyder at du altid ved hvornår jeg kommer igen. Det gør det hele meget lettere og derved er din hest altid korrekt på benene. Jeg giver dig et aftalekort, med tid og dato.

Brækket nakke:

2010 brækkede jeg nakken ved en ulykke under skoning af en hest.


Efter en meget fatal ulykke hvor hesten rejste sig på bagbenene og faldt bagover, og ramte mig i nakken. Har jeg indført, at jeg ikke skor hesten såfremt det jeg har skrevet i venstre side er opflyldt

Jeg har på grund af ulykken midstet en del af min førlighed, ulykken var meget tæt på at koste mig livet. Billeder herover er mig skruet sammen og lappet sammen på bedste vis.   Det betyder at jeg idag ikke kan dreje hovedet til siderne særligt meget. Så det er ikke fordi jeg ikke gider at kigge på jer når vi snakker sammen. Jeg kan ikke :-)

Derfor beder jeg venligst at respekterer såfremt jeg siger fra overfor en opgave. Kniber det med lys og plads  ect. betyder det ikke at jeg ikke kan hjælpe dig, men så må det foregå et mere sikkert sted.

Således bliver arbejdet bedst og korrekt og sikkert.

Våde heste

Mudder heste rører jeg ikke . Det er for farligt.


En våd og mudret hest er farlig at stå med. Det betyder at jeg siger nej. Hvis der er lavet en tid/aftale og hesten ikke er inde. Så fakturere jeg et honorar og kørsel for forgæves besøg.

Værktøj og beskyttelsestøj bliver vådt og ødelagt, desuden dækker forsikringen ikke,  idet jeg som professionel skal sige fra overfor mulige farer. Der  er jo også fare for at der skæres forkert og hesten derved bliver skadet. Det er ikke et ansvar jeg vil påtage mig.


Sørg altid for at hesten er inde på dagen.

Hvis den er den "ensomme" type  har selskab.             

At hestenskal være ren og tør.  Våde ben duer ikke.

At der er lys nok til at se, det er præcisionsarbejde.

At der er et plant gulv.

Jeg står ikke udenfor.

At du fortæller mig hvis din hest, kan være urolig. Eller har andre unoder.

At træk undgåes, for vores skyld.

INGEN Løse hunde omkring hesten når der skoes. Hesten er et flugtdyr, og uanset om de kender hinanden eller ej, så kan det være farligt, da hesten kan blive forskrækket for ting der foregår når der skoes.