Webshop

Her kan trygt bestille alle dine hovplejeprodukter. Vi sender hurtigt og hjælper dig gerne med vejleding omkring produkterne. Tak for din interesse.

Det siger kunder der har købt.Pure Nature  Hoofcare er noget af det bedste jeg har prøvet på mine heste  gennem 32 år. Det er super nemt at bruge og på min unghest, som er lidt følsom i sin hud virker de bare super og uden at han bliver irreteret i sin hud.

Og de virker bare og så er de til at betale og der er altid god service. Kommer ikke til at bruge andet. 5 stjerner herfra.  Mia Larsen

Helt sjukt bra produkter.

Rebecca Winkler.  Sverige

 Hurtig levering 


Danske produkter

Dansk Produceret

Høj faglig kompetence

ALDRIG har jeg prøvet noget ligendende i min e 27 år si hesteverdenen. Pure Nature Hovoliefår mine varmeste anbefalinger fordi ingen andre kan det, den kan. Hovolien trækker ind i hoven modsat mange andre på markedet, der ligger sig i en tyk hinde og bliver ved med at fedte.

Ydermerer er det muligt at polerer hoven op efterfølgende med en tør klud og vupti, så skinner hoven som om der er lak på.

Kristina Ammitzbøll   Pararytter.

The worlds best hoocare products

Farrier (beslagsmed) Guy Karsh - Israel


Insane good products

Farrier (beslagsmed) Knutur Berensen USA

Vi ønsker at du får en god købsoplevelse.

 

Derfor er det vigtigt for mig at de produkter , der sælges via webshoppen opfylder mine krav til høj standard. Samtidigt med med at de er lette at bruge.


Er der sprøgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig og din hest.


Med venlig hilsen 

Beslagsmed

Jan Krogh 

Nogle af de bedste produkter jeg, som beslagsmed har haft med i min forretning.

Marco Mittelücke - Beslagsmed - Tyskland