Pure Nature Hoofcare

Pure Nature Hoofcare.

Nænsom behandling og pleje.

Uden kemi.

Pure Nature Hoofcare, er produkter, udviklet af mig. Jeg har brugt mange år, for at nå frem til produkter, der ikke skader hestens hov, koder eller stråle. Der har været mange test og undersøgelser, for at lave det perfekte produkt. Således at både rytter og hest ikke behøver stå med hovene/fingrerne i kemi, når der behandles eller shines hove.


Med utallige anbefalinger  fra Beslagsmede, dyrlæger og ikke mindst hesteejere. Har vi lavet en produktserie, som har en meget høj standard.

Priser:


PNH  Healthy Frog   Alt i en. Kasse med alt du skal bruge. Gaze væske og spatel.  149,-Kr.

PNH  Healthy Frog    100 ml. Til sur stråle                           89,-Kr.

PNH  Mudfever          250 ml. Spray Muk                           149,-Kr.

PNH  Hoof Oil 500 ml. med pensel i låg.                            189,-Kr.


Hertil kommer fragt via GLS/Postnord. Normal pakke, fra  38,- kr. 

Beslagsmeden.dk

Hvis  kvalitet og know how er vigtige argumenter

v/ Registreret Beslagsmed

Jan Krogh

Hjarupvej 4  DK-6200 Åbenrå

Telefontid alle hverdage mellem 07.00 & 7.30 på telefonnr. 74 61 82 02

eller via mail; beslagsmeden@krogh.mail.dkJeg skelner ikke mellem, om din hest koster 1 kr. eller 1 million, de skal behandles ens.

Samme service til dit kæreste eje, er vigtig for mig.


Vil du se flere eksempler på resultater så kig forbi min Facebook side, her lægger jeg løbende billeder og videoer op.

"Jeg har bestræbt mig på, at finde de aller bedste  olier. Hvorfor jeg har været vidt omkring i verden,

for at finde de rette"

"Kun det bedste til mine heste"

beslagsmed Jan Krogh

Hovolie.

En hovolie skal være let at bruge. Den skal beskytte og holde på hovens naturlige fugt. Den skal også kunne beskytte mod bakterier, som kommer fra jord, mudder og boksen. Samtidigt med at den skal være af en kvalitet der ikke påvirker hovens naturlige tilstand. Den skal heller ikke sætte sig på hoven, som et tykt lag, der ikke er til at få af. Den skal være uden opløsningsmidler (terpentin, acetone ol.) der skader hoven og kronranden. Det kan være ødelæggende for hovens funktion.


Pure Nature Hoofcare´ hovolie har alle disse egenskaber.

Hovolien indeholder kun de fineste olier fra naturen selv. Nøddeolier, mynteolier og citrusolier. Så er dåsen udstyret med en praktisk pensel.

Muk - Mud Fever -  Kært - eller rettere bøvl har mange navne.

Men det behøver ikke være så bøvlet og svært. Med Pure Nature Hoofcare Mudfever Spray er det faktisk ret nemt. BØRST OG SPRAY.

Sprayen indeholder ingen kemi, men salte og naturlige stoffer, som du kan finde i naturen. Saltene har  en krystaliserende effekt, som derved "kryber" ind og dræber svampesporer. Desuden udtørre det de angrebne omåder, således at det ikke spredes. Der skal ikke vaskes eller smøres og der skal slet ikke pilles i sårene. Det er blot til irritation for hesten.

Indholdet er opløst i vand......så kan man tænke. Hvorfor i vand, det er jo i regelen derfor hesten får muk? Men det er ikke blot vand, det er justeret, både i PH-værdi og helt rent for andre mineraler og salte, end dem jeg tilsætter. Derved opnås effekten.


Jeg har fået overvældende mange fine tilbagemeldinger, både fra ejere, men i særdeleshed fra dyrlæger, som varmt anbefaler brugen af sprayen.


Der er lavet flere laboratorietests. Alle tests viser med al tydelighed, at produktet er effektivt.


Sur stråle.

Som beslagsmed, er det en af de tilstande, som jeg dagligt ser. Desæsværre. Derfor valgte jeg også for 20 år siden , at jeg ville finde en løsning, som ikke indeholdt kemi. Den er nu en del af serien.


Igen et produkt der på naturlig vis løser opgaven.


Herunder kan du kunne se hvorledes, du takler behandlingen af den sure stråle.  Nænsomt.

Alt i en boks.

Heri er der alt du behøver for at kunne behandle den sure stråle.

100 ml. PNH Healthy Frog.

Gaze til at lægge i området.

Spatel til at  trykke gazen ned med..

Det er en af mine egne kunder, der har været så sød og sende billederne til mig. Hesten har under forløbet ikke været halt. Den har været lidt øm omkring angrebet. Hvilket er forståeltigt nok. Da huden/området igen var fri for muk, er der smurt med en helt almindelige fugtighedscreme uden parfume. De 4 billeder strækker sig over, kun 6 uger.


Fantastisk resultat.

Pure Nature Hoofcare  mod muk og svampeinfektioner.Step 1.

Rens strålen med en børste. Tag et stykke bomuld eller gase, rens strålen helt ned i strålefugen. Fortsæt til den er ren helt ned i bunden af fugen. Brug eventuelt en ispind til at kommer helt ned. Brug ikke hovrenser eller anden skarp genstand. Det kan skade stålen i vækstområdet. Hesten kan være øm, gundet en dyb sur stråle, så vær opmærksom på din hests reaktion.


Sørg for aldrig at skade i dybden.

Step 2.

Læg et stykke bomuld eller gase i strålefugen, sørg for at det er stort nok. Pres det ned i fugen. Der må godt presses til, så de to sider bliver åbnet lidt. Sørg for at du senere kan få fat i bomuldstykket.

Step 3.

Væd bomuldstykket med Pure Nature - Healthy Hoof. Sørg for at gasen er vædet godt.

Gentag behandligen til stålen er fri for lugt og infektion.