Filosofi


Det handler om dig og din hest.

Når jeg skriver det, så mener jeg det, ud fra følgende filosofi. "JEG VIL ALTID VÆRE AMBASSADØR FOR HESTEN"

Altså tale hestens sag. Det gælder i alle henseender. Det betyder, at jeg tager del i, de udfordringer du har med din hest. Her tænker jeg på; træning - foder - pleje - udstyr - stævner - altså det der er omdrejningspunktet for din hest.


Jeg tager gerne stilling til ovenstående, det er derfor ikke altid vi er enige, men jeg tillader mig at være ærlig og oprigtig - og lover samtidigt, at jeg taler ordentligt til dig og behandler din hest med respekt.


Jeg deler gerne ud af min viden.

Derfor er det op til dig at spørge,og der findes ingen dumme spørgsmål. Det er vigtigt for mig at vi har en dialog og et samarbejde omkring din hest. Det gælder i hele hestens liv, fra føl til pension.


Din hest skal holde længe.

Derfor er det vigtigt, at din hest i sine forskellige faser af livet og træning og konkurrence har de bedste vilkår - Her tænker jeg selvfølgelig på hestens ben og hove.


Hvor er du og hesten i træningen?

Her er omdrejningspunktet skoningen og den valgte sko, i forhold til det niveau hvor hesten befinder sig.

Er i på vej i træningen eller ligger i højt i klasserne - så tager jeg de forskellige forhold med i betragtningerne, når jeg skoer din hest.

Her er det vigtigt, at vi har et samarbejde, hvor vi taler sammen omkring, hvorledes hesten bevæger sig og om den trives i disse bevægelsesmønstre. 


Kommunikation er en vigtig bestantdel af mit job. Derfor er mine forventninger til dig som hesteejer også at du har interessen i, at fortælle omkring din ridning og hvorledes hesten har det.


En hest kan ikke være i balance hvis rytteren ikke sidder lige.

Hestens hov er et spejl på hvad der sker oven over

Mentalt har hesten brug for andre indtryk end blot ridebanen